ULTRA Europe i CroModa nagrađuju vas poklon paketom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2023.

0

Foto: ULTRA Europe

Foto: ULTRA Europe

Festival ULTRA Europe, koji je otvorio prodaju ulaznica za svoje jubilarno izdanje, i CroModa poklanjaju vam paket koji sadrži UE majicu, UE kapu, UE narukvicu, UE buff i UE drawstring ruksak

Sprema se najveće rođendansko slavlje ikad održano u ovom dijelu Europe! Cijeli svijet ponovno će se ujediniti u jednom od najljepših gradova u Dalmaciji i ispričati posebnu priču o prijateljstvu, ljubavi i glazbi. Festival ULTRA Europe slavi prvih deset godina, a ovog tjedna krenula je i prodaja posebnih rođendanskih ulaznica putem online sustava Entrio.

Mjesto radnje je splitski Park mladeži, vrijeme radnje od 12. do 14. srpnja 2024. godine, a dobrodošli su svi oni koji su spremni zaploviti u glazbenu pustolovinu života! Šljokice i neonske boje, maštovite i odvažne modne kreacije, plesne cipele, puno dobre energije i zarazni osmijeh na licu – dobrodošli u jedinstveni i magični svijet Ultranauta!

Limitirani broj ulaznica za središnji dio festivala, koji se održava na stadionu Park mladeži u Splitu, mogu se kupiti od ovog tjedna, i to po posebnim regionalnim cijenama. Započela je prodaja ograničenog kontingenta early bird regionalnih ulaznica – trodnevne GA ulaznice po cijeni od 89€, trodnevne VIP ulaznice po cijeni od 289€ te FAN PIT ulaznice po cijeni od 139€, a koje su posebno zanimljive fanovima te su jedan od ovogodišnjih noviteta. Ulaznice će se moći osigurati putem online sustava Entrio, a nakon što se proda ovaj posebni kontingent, u prodaju kreću ulaznice po višim cijenama.

Festival ULTRA Europe može se pohvaliti nevjerojatnim brojkama i rezultatima – više od 1 300 000 posjetitelja stiglo je u Hrvatsku iz više od 150 zemalja svijeta, tijekom proteklih devet godina, kako bi prisustvovali najvećem glazbenom međunarodnom događanju koje se održava u 4 grada i na 10 pozornica. Generirano je više od 1 milijarde eura dodatnih potrošnje u Hrvatskoj, a ovo izdanje je i drugo najveće izdanje u ULTRA Worldwide obitelji, odmah iza izdanja u Miamiju. Nakon vijesti o početku prodaje ulaznica, organizatori najavljuju i da uskoro stiže potvrda prvih izvođača koji će nastupiti na jednoj od splitskihg pozornica ali i da će u narednim tjednima biti završen i spreman za objavu službeni aftermovie ovogodišnjeg izdanja. Ovi jedinstveni desetominutni filmovi, objavljeni nakon svakog održanog festivalskog izdanja, broje više od 15 milijuna pregleda na Youtube kanalu.

Foto: ULTRA Europe

Foto: ULTRA Europe

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu te Instagram profilu.

ULTRA Europe i CroModa nagrađuju

ULTRA Europe i CroModa poklanjaju vam paket koji sadrži UE majicu, UE kapu, UE narukvicu, UE buff i UE drawstring ruksak. Čekaju vas ružičasta i plava varijanta paketa, u ovisnosti o spolu dobitnika/dobitnice.

Kako do nagrade? Ukratko nam (u par riječi, ili par rečenica) napiši zašto voliš Ultra Europe, te odgovor zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela) pošalji na cromoda@cromoda.com najkasnije do srijede 18. listopada 2023. Nagradit ćemo autora/autoricu najkreativnijeg odgovora. Ime i prezime dobitnika/dobitnice objavit ćemo na ovom mjestu u petak 20. listopada.

Dobitnica: Ana Marija Vuković (Zagreb). Čestitamo! Nagrada stiže poštom.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliUltra Europe
Povezano