Ulja za usne novi su beauty hit, a mi imamo 5 odličnih

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.08.2023.

0

Sjajna ulja za njegu usana

Sjajna ulja za njegu usana

Ulja za usne postala su pravi beauty hit budući da dubinski njeguju usne, ali im i daju posebno zavodljiv izgled, zato smo za vas pronašli pet najboljih.

Od kada su se pojavila na beauty tržištu, ulja za usne postala su pravi hit među beauty entuzijasticama. Budući da ona čine savršen spoj između make-up i skincare proizvoda, to nas nimalo ne čudi. Naime, svojim formulama ona dubinski njeguju usne i hidratiziraju ih, no istovremeno im daju posebno zavodljiv i senzualan izgled, poput klasičnih sjajila za usne. Savršena su za korištenje tijekom cijele godine, a pogotovo ljeti kada nam visoke temperature i sol mogu dodatno oštetiti usne.

Suprotno onome što biste možda mogli očekivati, ova kvalitetna ulja za usne se ne lijepe, a usnama daju visok sjaj i potrebnu dozu hranjivih tvari. Uglavnom se nanose na usne samostalno, no možete ih kombinirati i s ruževima ako svojim usnama želite dodati i malo boje. U nastavku smo izdvojili pet odličnih ulja za usne, a na vama je da ih što prije isprobate. Sigurni smo da vas njihov efekt neće nimalo razočarati, već upravo suprotno!

1. Pierre René - Professional Lip Oil


Foto: Pierre René

Foto: Pierre René


2. Dior - Lip Glow Oil


Foto: Dior

Foto: Dior


3. Nyx - Fat Oil Lip Drip


Foto: Nyx

Foto: Nyx


4. Essence - Cranberry Lip Oil


Foto: Essence

Foto: Essence


5. Revolution - Glaze Lip Oil


Foto: Revolution

Foto: RevolutionVIŠE O TEMAMAPierre ReneDiorNyxEssenceRevolutionuljaulja za usnenjega usana
Povezano