Ukrala je sve poglede: 'Lijepe hlače, lijep sako, lijepa žena'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.10.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednostavni svijetli komadi pokazali su se kao savršen odabir u kombinaciji s upečatljivim sakoom uvijek aktualnog pepita uzorka

Prijelazni period trajao je dosta kratko, mogli bismo reći da smo iz ljeta doslovno uskočili u zimu. No, bit će još lijepih dana i prilike za nešto laganije jesenske kombinacije, a dobra doza inspiracije stiže nam ravno iz neiscrpnog modnog vrela - sa subotnje zagrebačke špice.
Kombinacija ove Zagrepčanke osvojila je Instagram i zaradila niz komplimenata. U usto i još jednom dokazala da je jednostavnost u svijetu mode neprikosnovena!
U krupnom je planu upečatljivi sako s uvijek aktualnim pepita uzorkom koji se pokazao kao savršen izbor u kombinaciji s niskom svijetlih komada, od bijelih tenisica i ležernih hlača do jednostavnog topa.


"Lijepe hlače, lijep sako, lijepa žena; ma sve 5", "Divna", "Sve super" - to su neki od komentara na našem Instagram kanalu.

Ukratko - styling bez greške! Slažete se?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se