Ugravirajte posebne poruke na nove Lykke Mini medaljone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2022.

0

Foto: Lykke

Foto: Lykke

Ugravirajte posebne poruke na nove Lykke Mini medaljone i tako dragim osobama poklonite najdivnije uspomene

Lykke Mini medaljoni novost su u ponudi ovog hrvatskog brenda nakita koji je osvojio svijet. Noviteti u kolekcijama logičan su slijed nakon velikog uspjeha Lykke mirisnih medaljona koji su promijenili način na koji gledamo nakit. Jedna mala ideja iz Hrvatske tako je prepoznata i van granica naše zemlje i na neki način postala simbol koji nas povezuje s nama dragim osobama čak i kada one nisu toliko blizu.
Ono što ovaj brend izdvaja od drugih svakako je personalizacija. Vaš nakit poprima drugu dimenziju kada ga na različite načine posvetite osobi kojoj ga darujete. Kada iza svega stoji ljubav i jasna vizija, takva priča jednostavno mora rasti, a upravo je takva priča oko Lykke nakita.

Vrijeme je za velike odluke

Godina pred nama, 2022. krenula je poprilično odvažno. Nakit je oduvijek produžetak nas samih, odraz naše osobnosti i dio šarma i karizme koju ostavljamo pri tom prvom dojmu za kojeg znamo da je najupečatljiviji. No kako odabrati onaj pravi? Osluškujte srce i potrebe onih kojima nakit poklanjate. Lykke mirisni medaljoni u samo tri godine postali su omiljen komad nakita među tisućama Hrvatica, ali brojnim ženama koje žive izvan naše zemlje na gotovo svakom kontinentu. Kvalitetna izrada, lijepi oblici i posebni motivi, te inovativni načini u dizajnu koji osluškuju bilo svake moderne žene doveli su do toga da su Lykke medaljoni postali kolekcionarski predmeti.

Lykke Mini medaljoni

Lykke Mini medaljoni

Lykke Mini medaljoni

Medaljoni kao posebna vrsta privjeska imaju taj poseban šarm jer već na prvi pogled djeluju kao škrinjica uspomena. Lykke je primjer kako nakit može ostati jedinstven, upečatljiv, a opet toliko poseban i otvoren da mami poglede gdje god da se okrenete. Sve je u vama, u načinu na koji nosite nakit. Jedino tako ćete moći pričati svoju priču bez ijedne izgovorene riječi. Možda zbog različitih Ideja o kolekcionarstvu kada je u pitanju nakit nikada nam nije bila strana, a upravo se Lykke nakit prometnuo u onaj brend nakita kojeg želimo u svojoj kolekciji.

Nakit kojeg nosite u blizini srca je upravo taj s kojim ne možete pogriješiti, a personalizirani medaljoni imaju poseban šarm. Nova kolekcija za sada sadržava dva medaljona jedan u obliku srca (Love note), a drugi u obliku kruga (Dare to dream) svaki se može dodatno personalizirati graviranjem omiljenih stihova, citata, bilo kojoj vrsti slike - ovisi isključivo o vama.

Nakon prva dva u planu su i novi privjesci te ćete ih tako moći skupljati i kombinirati. Super je što možete kupiti tri različite veličine lanca te tako nositi više privjesaka istovremeno.

VIŠE O TEMAMALykkenakitmedaljoni
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se