U Zaru su stigle hlače koje će obilježiti zimu

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.12.2020.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Umjetna koža jedan je od modnih simbola i ove jesensko-zimske sezone, a hlače od ovog materijala mnogima su nezaobilazna stavka ovosezonskog mozaika

Zima je konačno i kalendarski startala, pred nama je nekoliko dugih, sivih, za neke i pomalo depresivnih mjeseci koje na sve načine treba učiniti ljepšim i ugodnijim. Moda je svakako jedno od rješenja za 'razbijanje' zimske monotonije. I ove zime na liste najpoželjnijih stvarčica vraćaju se komadi od umjetne kože, a hlače od ovog materijala apsolutni su must-have. Ako još uvijek niste ulovili jedne takve, evo prilike!
U Zarine trgovine stigle su nepogrešive hlače visokog struka od umjetne kože koje će biti dobrodošle u svakom ormaru, i koje će se izvrsno uklopiti u sve situacije i dijelove dana, uključujući i one posebne blagdanske trenutke.
Ove hlače visokog struka s obrubljenim džepovima stižu u boji koja ni ove zime nema ozbiljnu alternativu, crnoj, a dostupne su po poprilično ugodnoj cijeni od 199,90 kuna.

Zara

Zara

Biste li ih i vi nosili?

VIŠE O TEMAMAhlačeZarakožne hlačehlače visokog struka
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se