U Zaru su stigle hlače koje će narednih mjeseci svi nositi!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.07.2018.

13

Karirane hlače na našoj listi želja | Foto: Zara

Karirane hlače na našoj listi želja | Foto: Zara

Hlače visokog struka širokih nogavica s pojasom oko struka od iste tkanine osvajaju vrlo zanimljivom nijansom plave boje i popularnim kariranim uzorkom

Najpopularniji brendovi već sada, na vrhuncu ljeta, svoju ponudu osvježavaju hitovima koji će modno povezati ostatak ljeta i onaj prvi, ugodniji dio jeseni, a pregled situacije na Zarinim policama jasno sugerira da će karirani uzorak, slično kao i prošle godine u istom periodu, biti jedan od najvećih krikova. Karirano je baš sve, od hlača do blejzera, a mi ćemo na ovom mjestu nekoliko riječi posvetiti jednom potencijalnom bestseleru koji je privukao veliku pažnju Zarinih obožavateljica.
Hlače visokog struka širokih nogavica s pojasom oko struka od iste tkanine osvajaju vrlo zanimljivom nijansom plave boje i popularnim kariranim uzorkom, a začinjene su prednjim naborima, ušivenim džepovima straga i kopčanjem metalnim patent zatvaračem i kopčicom sprijeda.
Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 299,90 kuna.

VIŠE O TEMAMAhlačeZarakarirani uzorakkarirane hlačeženske hlačeširoke hlačehlače visokog struka
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se