U Zaru se ide po ovu proljetnu jaknu, totalni je hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.03.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Proljeće je skoro pa nezamislivo bez lagane, efektne jakne za svaki dan, a bomberice su mnogima prvi izbor za ovaj dio godine. Tako razmišljaju i Zarine obožavateljice!

Zakoračili smo u proljeće, ali daleko od toga da ćemo dane provoditi u kratkim majicama. Prvi dio nove sezone nezamisliv je bez (bar) jedne efektne, lagane jakne za svaki dan i sve moguće prigode, a jednu takvu uočili smo na policama Zare.

I daleko od toga da je naše otkriće revolucionarno, ova je jakna već privukla veliku pažnju brzo se probivši u krug deset najprodavanijih komada iz Zarine kolekcije za proljeće/ljeto 2023. U kategoriji jakni je, pak, na prvo mjestu.

Zara

Zara

Riječ je o nepogrešivoj satiniranoj 'crop' bomber jakni s okruglim izrezom i jastučićima za ramena te s rebrastim obrubima, bočnim džepovima i kopčanjem pritisnim gumbima sprijeda. I to u boji koja je uvijek dobra ideja i koja ide sa svim - vječnoj crnoj!¨

Foto: Zara

Foto: Zara

Iako se odlično prodaje, ova hit jakna i dalje je dostupna u Zari, i to po cijeni od 39,95 eura (301 kn), a vi nam recite biste li je rado vidjeli i u svojoj proljetnoj garderobi!


VIŠE O TEMAMAjakneZaraženske jaknebomber jakne
Povezano