U Zaru je stigla suknja koja će popraviti svaki styling

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.09.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Nisu samo čizme i jakne na našim jesenskim 'to-buy' listama, jedna nova suknja zvuči kao logična ideja za savršen start nove sezone. A jedna više nego savršena stigla je u Zaru!

Svemu lijepom dođe kraj, pa tako i ljetu 2023. Sutra kalendarski ulazimo u novu sezonu, a ove ćemo godine očito na prvi službeni dan jeseni imati i njen klimatološki početak. Vikend pred nama u svakom je smislu idealan za veliko jesensko šopingiranje, mnogi će ga iskoristiti za lov na esencijalne komade za hladnije dane, a uz čizme i jakne - pronalazak jedne nove suknje koja će dobro ići uz njih zvuči kao logičan zadatak.

E pa jednu takvu uočili smo na policama superpopularne Zare, gdje već privlači veliku pažnju. Riječ je o suknji koja će popraviti svaki jesenski styling, ali i koja će dobro ići uz sve moguće modele čizama. Više od toga ni ne trebamo!

Zara

Zara

Midi suknja paperbag kroja kreirana je od imitacije antilop kože, a osvaja visokim strukom, naborima,  bočnim našivenim džepom s preklopima te prorezom na donjem rubu sprijeda. Ovaj hit model u boji pijeska u Zarinim je trgovinama dostupan po cijeni od 29,95 eura (225,66 kn) - i zbilja djeluje kao dobar novosezonski ulov!

Foto: Zara

Foto: Zara

Slažete se?


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramidi suknjesuknje s prorezom
Povezano