U Zaru je stigla jedna zbilja fenomenalna suknja

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.12.2020.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Riječ je o dugoj suknji visokog elastičnog struka začinjenoj metaliziranim nizima te upotpunjenoj donjim rubom s volanima

Bliži se kraj napornoj i pomalo nepojmljivoj 2020. godini, ostalo je još tek nešto više od dvadeset dana do ulaska u 2021. koja će, nadamo se, po svemu biti bolja. No, uskoro ulazimo i u inače čaroban blaganski period koji je ove godine pod debelim upitnikom. Kakav god bio i gdje god ga proveli, ipak zaslužuje prigodne komade. Blještave, vesele, pomalo kičaste. A baš takva serija komada, prepuna party hitova, stigla je nedavno na police Zare.

Među Zarinim blagdanskim novitetima ulovili smo i jednu zbilja posebnu suknju, savršenu za zimski period, a posebno prigodnu za čarobni tjedan smješten između Božića i Nove godine.

Riječ je o dugoj suknji visokog elastičnog struka začinjenoj metaliziranim nitima te upotpunjenoj donjim rubom s volanima. Pogodna je i za dnevne, a posebno za večernje prigode. I odlično ide s jednostavnom crnom dolčevitom koja je ove sezone mnogima na listi ključnih komada.

Cijena? 299,90 kuna. Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAsuknjeZaraduge suknjeparty suknje
Povezano