U Zaru je stigla HIT suknja koja najavljuje veliki trend

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.01.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Iz zime ćemo u proljeće zakoračiti u komadima u svim mogućim nijansama zelene boje, a one najhrabrije fashionistice zelenu će, u različitim izdanjima, nositi skoro pa od glave do pete

Iako je proljeće kalendarski još uvijek poprilično daleko, modni brandovi potiču nas da sve češće mislimo o njemu. Nova godina donijela je promjene na paleti boja, pa će tako prijelaz iz aktualne u nadolazeću sezonu obilježiti neke nove boje, a najviše će se nositi zelena i plava u svim oku poznatim nijansama.

Potvrdila je to i nova Zarina kolekcija koja doslovno vrvi hit komadima u različitim nijansama zelene, a naši radari ulovili su jednu neodoljivu suknju koja će biti savršena za ostatak zime, ali i za prvi dio proljetnog dijela godine.

Ova midi suknja spaja dva velika trenda zime i proljeća, umjetnu kožu i zelenu boju. Suknja do pola lista visokog struka od umjetne kože s naglašenim prošivima i donjim rubom A-kroja bit će zahvalan komad pogodan za kombiniranje, a one najhrabrije fashionistice nosit će je s drugim komadima u drugim nijansama zelene.

Zara

Zara

Cijena ovog Zarinog noviteta iznosi 279,90 kuna, a vi nam recite biste li je nosili!


VIŠE O TEMAMAzelena bojaZarasuknjemidi suknjekožne suknje
Povezano