U Zaru je stigla haljina za jesen 2022. koju vrijedi uloviti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.09.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Pleteni komadi i ove će jeseni biti IN, a najbolja boja za 'razbijanje' jesenskog sivila bit će - crvena! Sve to objedinjuje (n)ova haljina s potpisom Zare.

Pletivo je IN, vidjeli smo to i na primjeru kardigana. Toplo je i trendi, a bit će jako popularan odabir i kada je riječ o haljinama. Potvrđuju nam to odjeljci s novitetima najpoznatijih brendova koji vrve pletenim kreacijama za jesen punu stila.
Zara

Zara

Kad je riječ o bojama, osim zelene, dobro će prolaziti i crvena. Boja strasti idealno je modno 'oružje' za razbijanje jesenskog sivila. Ako želite unijeti malo strasti u sve kraće dane, nemojte razmišljati dalje od nje!
Sve rečeno objedinjuje jedna nova hit haljina s potpisom Zare. Bit će idealna za sve moguće prigode, dobro će prolaziti baš svaki dan! Pletena midi haljina s otvorenim leđima, podignutim ovratnikom i dugim rukavima ide u kategoriju jesenskih 'zicera', a uz dobru estetsku komponentu - definitivno ide i u red toplih i funkcionalnih komada.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena ovog potencijalnog hita obožavanog high-street brenda iznosi 279,90 kuna, a vi nam recite biste li je i vi nosili!

VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljinepletene haljinepletivocrvena boja




Povezano