U Zaru je stigla haljina koju ćete poželjeti, a boja je hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.01.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Komadi u vojničkim, 'kaki' izdanjima zelene boje bit će veliki hit u prvom dijelu 2024. godine, a jedna haljina koja slijedi ovaj trend osvježila je ponudu u Zarinim trgovinama

Iako siječanj nije na glasu kao neki posebno uzbudljiv mjesec, u high-street trgovinama je zanimljivo ovih dana. Na jednoj strani sniženi komad iz prvog dijela ovosezonskih kolekcija, na drugoj - noviteti koji će nam uljepšati, ali i olakšati iščekivanje proljeća, koje još uvijek nije niti na vidiku.

Provjerili smo što se novo može uloviti u Zarinim prodavaonicama, za oko nam je zapela jedna zanimljiva haljina koja će 'popraviti' vaša zimska izdanja. Topla je, efektna, a stiže u boji koju rado viđamo na ulicama, i koja nam djeluje kao osvježenje u odnosu na blagdanske i novogodišnje modne propise.

Zara

Zara

Ova vunena haljina dio je Zarine 'ZW' kolekcije, a osvaja materijalom i bojom. Stiže u onoj vojničkoj, 'kaki' nijansi zelene boje koja će u 2024. biti iznimno popularna. Midi haljina bez rukava izrađena je od 100% predene vune, upotpunjena je okruglim ovratnikom i patentnim zatvaračem u stražnjem šavu. I djeluje nam kao pun pogodak!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 59,95 eura.


VIŠE O TEMAMAvunene haljinemidi haljineZarahaljinezelena boja
Povezano