U Zaru je stigao prekrasan kaput koji ćemo viđati i na špici

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.09.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ponovimo još jednom - zelena je jedan od najvećih trendova nove jesenske sezone, posebno će popularne biti njene tamnije nijanse, a ovaj divni kaput savršeno se naslanja na sve rečeno

Vrijeme se mijenja, jesen nam stiže i u kalendarskom i u kilimatološkom smislu. Pa iako će sigurno biti još onih toplih i sunčanih dana, niske temperature nikoga ne bi trebale iznenaditi. A ako želite biti mirni, na vrijeme ulovite tople jesensko-zimske komade! Kaput je u tom smislu prava investicija, a jedan savršen uočili smo u odjeljku sa Zarinim novitetima.

Prije nego što ga se dotaknemo, ponovimo još jednom da je zelena boja u svim svojim izdanjima, posebno u onim tamnijim, trend koji u prvom dijelu nove sezone neće imati ozbiljnu konkurenciju, a ovaj kaput odlično se uklapa u tu priču.

Kaput od debele vune osvaja krojem koji slijedi liniju tijela i već spomenutom hit nijansom zelene boje, začinjen je šiljastim reverima te prednjim džepovima s preklopom i gumbom, a u Zarinim je trgovinama dostupan po cijeni od 899,90 kuna.

Zara

Zara

Dobra modna investicija? Prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAkaputiZaravuneni kaputizelena bojaženski kaputi
Povezano