U Zaru je stigao kaput s kojim ne možete pogriješiti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.11.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Upravo je odabir savršenog kaputa jedna od stavki o kojoj će ovisiti naša modna zima; s dobro pogođenim modelom - sve će biti ugodnije i izgledati ljepše

Kako nam se bliži onaj hladniji dio sezone, tako se u prvi plan sve više probijaju oni topliji komadi, od čizama do kaputa. Upravo je odabir savršenog kaputa jedna od stavki o kojoj će ovisiti naša modna zima; s dobro pogođenim modelom - sve će izgledati ljepše i ugodnije!

I ove nam se sezone u režiji najpoznatijih high-street brendova nude bezbrojni modeli, u svim mogućim bojama, materijalima i oblicima, definitivno nije lako odabrati samo jednog favorita. No, ako želite minimalizirati mogućnost pogreške, naš prijedlog je da zaigrate na vječnu klasiku s fino ukomponiranim trendovskim notama aktualne sezone. A baš to donosi nam jedan novi kaput u ponudi mnogima omiljene Zare.

Crni kaput definitivno je jedan od najvećih modnih klasika, ide uz sve i u svim mogućim prigodama, nećemo pretjerati ako ga usporedimo s inače neprikosnovenom malom crnom haljinom. E pa jedan takav (i to ne bilo kakav!) osvježio je Zarinu ponudu, pritom i privukao pažnju brojnih obožavateljica ove etikete.

Zara

Zara

Ovaj dugi crni kaput napravljen je od 53 % vune, u znaku je šiljastih revera i proreza na donjem rubu straga, a u Zari je dostupan po cijeni od 99,95 eura (753,07 kn). Ako vam cijena zvuči prihvatljivo, s ovim modelom teško možete pogriješiti!


VIŠE O TEMAMAkaputiZaraženski kaputi
Povezano