U Zari smo pronašli haljinu iz snova, pravi je hit proljeća

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.04.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Što ovog proljeća i ljeta trebate uz svoje omiljene sandale? Jednu haljinu koja osvaja već na prvi pogled! Mnogi su baš takvu pronašli u novoj Zarinoj kolekciji.

I dalje plovimo kroz modnu džunglu bogatih, uzbudljivih proljetno-ljetnih kolekcija najpoznatijih brendova. Pažnju nam, naravno, kradu komadi koji će osvojiti već na prvi pogled. Sezona je ovo (a to će dolaziti sve više do izražaja s rastom temperatura) u kojoj nema gomilanja, stylinzi su bazirani na dva-tri dobro odabrana komada.

Uz dobar komad obuće, dobra haljina je ključ modne jednadžbe, a jednu koja budi sva modna osjetila uočili smo na Zarinoj listi najbolje prodavanih komada.

Zara

Zara

Pred nama je period buđenja boja, a crvena zvuči kao savršena ideja! Boja strasti proljeće i ljeto će učiniti ženstvenim i zavodljivijim, a jedna prekrasna crvena haljina smjestila se u najužem krugu Zarinih bestselera. Asimetrična drapirana midi haljina s asimetričnim izrezom i širokim remenom upotpunjena je nabranim detaljima, upečatljiva je, osvaja već na prvi pogled, a uz nju trebate samo jedne trendovske sandale - i (pro)ljetno uživanje može početi!

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 49,95 eura.


VIŠE O TEMAMAasimetrične haljinecrvena bojahaljineZaramidi haljine
Povezano