U Zari je sve, ali baš sve u znaku 1970-ih!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 12.09.2017.

104

Lude sedamdesete u naše ormare stižu na krilima šarenih cvjetnih uzoraka i motiva, mašni, volana, retro denim jakni i prepoznatljivih krojeva hlača

Nisu samo osamdesete i ona rana, grunge faza devedesetih na cijeni! Dizajneri su opet, po tko zna koji put, snažnu dozu inspiracije i šarenih ideja pronašli u jednoj od najuzbudljivijih modnih 'ladica' dvadesetog stoljeća. U ludim sedamdesetim!
Oživljavanje ovog nezaboravnog desetljeća u punom se sjaju vii na policama Zare, koje su u rujnu ostale naprosto preplavljene razigranim komadima u 'moodu' sedamdesetih. Najbolje od najboljih Zara nam je prezentirala inspirativnim lookbookom, prepunim neodoljivih jesenskih kombinacija koje možete iskopirati i u vlastitoj režiji.
Sedamdesete u naše ormare stižu na krilima šarenih cvjetnih uzoraka i motiva, mašni, volana, retro denim jakni i prepoznatljivih krojeva hlača, koje su već osvojile i zagrebačke ulice.

Kako je to Zara zamislila, provjerite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAcvjetni printZarasedamdesetecvjetni uzorakhlačecvjetne haljinehlače s volanima
Povezano

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna

Haljine, majice, hlače...

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se