U subotu modni buvljak za udrugu Europa Donna Hrvatska

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.10.2015.

20

Europa Donna Hrvatska

Europa Donna Hrvatska

U subotu, 17. listopada, u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu održat će se humanitarni modni buvljak za udrugu Europa Donna Hrvatska

Povodom europskog Dana zdrave dojke Organizacija izbora Miss Hrvatske s predstavnicom udruge Europa Donna Hrvatska Nives Morić organizira humanitarnu akciju pod nazivom "Modni buvljak za Europa Donnu".
U subotu, 17. listopada od 11:00 do 15:00 sati u Tkalčićevoj ulici, gdje će domaćin biti lounge Khala Bar Zagreb, dizajneri Katarina Mamić, Ivana Jurić Nina, Chantal design, Mirsada Jureša, Iva Horvat, Ivana Ferenčak, Martina Kuntić, Tetija Nakit, Ratka Marković i butik Bianco Nero prodavat će svoju odjeću i nakit. U prodaji će također biti i narukvice koje je posebno za ovu prigodu dizajnirala dizajnerica Chantal nakita Josipa Guja.
Prihod od prodaje ide za neprofitnu Udrugu Europa Donna koja radi na podizanju svijesti žena Europe o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti.

Ambasadori kampanje su poznata lica kao što su Matija Vujica, Josipa Pavičić i Gordana Sobol. Akciju podržavaju i bivše misice Hrvatske Nina Slamić Gudeljević, Katarina Prnjak, Antonija Gogić i aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija.

VIŠE O TEMAMAKhala BarEuropa Donna Hrvatskamodni buvljakNives Morić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se