U subotu Fashion Incubator: Evo tko je u finalu!

Piše: CroModa, Zagreb, Osijek
Objavljeno 05.10.2011.

10

Finalisti Portanova Fashion Incubatora (Foto: Ivana Marinić Kragić)

Finalisti Portanova Fashion Incubatora (Foto: Ivana Marinić Kragić)

Rijana Hadžić, Sonja Lamut, Ivica Nola, Jelena Aleksić, Domagoj Štimac i Ivka Marin finalisti su Fashion Incubatora


Sljedeći vikend, u subotu, 15. listopada, u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku održat će se jedanaesti Fashion Incubator - Portanova Fashion Incubator

Prvi puta javno će biti prikazano pet kolekcija čiji su autori ušli u finale prvog i najvećeg natjecanja za mlade modne kreativce kao i dvije gostujuće kolekcije etabliranih dizajnera. 

Svojim će se autorskim revijama u natjecateljskom dijelu večeri predstaviti Ivka Marin, Sonja Lamut, Jelena Aleksić, Domagoj Štimac te modni dvojac Ivica Nola i Rijana Hadžić. Mlade će snage tada pistu ustupiti svojim renomiranim kolegama, Lidiji Pihler YUNIKU i Ivanu Alduku, koji su i sami započeli uspon u svijet mode na Fashion Incubatoru. 

S posebnim se nestrpljenjem očekuje Aldukova predkolekcija za nadolazeću proljetno/ljetnu sezonu za koju je publika na nedavnom Dove Fashion.hr-u ostala uskraćena zbog suradnje s domaćim high street brandom, a koju je dizajner, iz poštovanja prema modnom događaju na kojemu je počeo svoju karijeru, odlučio prikazati na Portanova Fashion Incubatoru.

Finalisti Portanova Fashion Incubatora ove su sezone dobili i tematski zadatak te je svatko osmislio dizajnersko rješenje kojim će se promovirati generalni sponzor događaja, Portanova. Pobjednički rad po izboru Portanove bit će prezentiran na samom događaju a njegov autor nagrađen s 1.000 kuna koje dodjeljuje najveći trgovački centar u istočnoj Hrvatskoj.

Na kraju je planirana svečana dodjela nagrada, a istaknimo kako će pobjednička kolekcija autoru donijeti novčanu nagradu od 10 000 kuna koju je osigurao organizator, kao i nastup na Cro-a-Porteru te medijsku promociju. 
 

PROGRAM PORTANOVA FASHION INCUBATORA

Subota, 15.10.2011.., Trgovački centar Portanova, razina 02, Osijek

Početak programa u 20 sati

Natjecatelji:

SOEL by SONJA MARIN 

DOMAGOJ ŠTIMAC 

IVKA MARIN 

JA by JELENA ALEKSIĆ 

NOHAA by IVICA NOLA I RIJANA HADŽIĆ 
      
Gosti: 

YUNIKU 

ALDUK 
      
- Proglašenje pobjednika 

- After party, Club Tufna, Osijek 


VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorYunikuAldukmodni eventihrvatska modaRijana HadžićSonja LamutIvica NolaJelena AleksićDomagoj ŠtimacIvka Marin
Povezano