U Stradivarius je stigao kaput koji ćemo viđati i na špici

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.01.2024.

0

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

U siječnju su jedan od najvećih hitova dvostrane jakne s umjetnim krznom, ali slično pravilo vrijedi i za kapute. Jedan takav pažnju privlači s polica trgovina modnog brenda Stradivarius.

I dalje tražimo ideje kako osvježiti garderobu i udahniti malo nove modne energije u naše siječanjske kombinacije. Jakne i kaputi u ovo su doba godine uvijek dobra ideja, već smo vidjeli da su dvostrane jakne s umjetnim krznom jedan od najvećih hitova u prvim tjednima 2024., a slično pravilo vrijedi i za - kapute.

Tome u prilog idu i noviteti na policama najpoznatijih high-street brendova, među kojima je i mladenački Stradivarius, koji je nedavno svoju ponudu obogatio hit kaputom koji je mnogima, a ne samo nama, zapeo za oko.

Stradivarius

Stradivarius

Dvostrani dugi kaput s dva lica stiže u boji s kojom je teško pogriješiti, sivoj, a upotpunjen je kontrastnom podstavom od umjetnog krzna mekanog na dodir, reverima na ovratniku te prednjim kopčanjem sa šarnim gumbima. I bit će pogodan za kombiniranje sa skoro svim drugim zimskim komadima iz vašeg ormara!

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Ako vam se sviđa, za ovaj hit kaput Stradivairusu ćete morati uručiti 69,99 eura.


VIŠE O TEMAMAkaputiStradivariusženski kaputidugi kaputidvostrani kaputi
Povezano