U St. Pietro stiže zvijezda housea Barbara Tucker

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.05.2023.

0

Barbara Tucker

Barbara Tucker

Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera od 15:00 sati

Kraljica house glazbe Barbara Tucker u subotu 27. svibnja nastupa na spektakularnom partyju otvorenja sezone restorana i lounge bara St. Pietro na bajkovitom otočiću Supetru, skrivenom u akvatoriju između Dubrovnika i Cavtata. Svoje mjesto za društveni i glazbeni događaj sezone možete rezervirati na +385 98 136 4293 ili booking@stpietro-dubrovnik.com, a ulaz je besplatan.

"U subotu vas u mediteranskom raju St. Pietra očekuje nezaboravan provod. Uživajte u sunčanom danu, finoj hrani i koktelima, opustite se u udobnoj cabani, doživite čarobni zalazak sunca i prepustite se atmosferi svjetskih klubova u ritmu dobre glazbe Barbare Tucker, jedne od začetnica housea", kažu organizatori.

Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera od 15:00 sati, a službeno otvorenje počinje u 18:00 sati. Brodovi će prometovati u oba smjera sve do završetka događanja.


VIŠE O TEMAMASt. PietroBarbara Tucker