U Reservedu se ništa ne prodaje tako dobro kao ova haljina

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.10.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Plavo-bijela haljina sa zanimljivim uzorkom, klasičnim ovratnikom i V-izrezom probila se na prvo mjesto liste najprodavanijih jesenskih komada u trgovinama brenda Reserved

Zakoračili smo u listopad, jesen je formalno tu, ali oko nas, uključujući modu, i dalje je u ljetnom điru. To znači da kudikamo više nosimo haljine i tenisice od jakni, kaputa i gležnjača. Stoga ni ne treba čuditi da u trgovinama modne kuće Reserved i u prvim danima haljine predvode listu modnih bestselera.

A na prvo mjesto popisa najprodavanijih komada zasjeo je jedan efektan i iznimno nosiv model koji će zadovoljiti različite ukuse i stilove, ali i koji će proći u svim mogućim prigodama. Posebno onim dnevnim, što poslovnim - što ležernim.

Reserved

Reserved

Najtraženiji komad jeseni u Reservedu jeste ova plavo-bijela haljina sa zanimljivim uzorkom, klasičnim ovratnikom i V-izrezom. Midi haljina dugih rukava s gornjim dijelom u stilu košulje upotpunjena je kopčanjem gumbima i pojasom za vezanje oko struka, a za nju treba izdvojiti 39,99 eura (301,30 kn).

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Sviđa li se i vama ovaj bestseler?


VIŠE O TEMAMAhaljine s uzorkomhaljineReservedkošulja haljinemidi haljine
Povezano