U petak u Petom Kupeu otvorenje nove plesne sezone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.01.2024.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Novosadski DJ i producent Runy u zagrebačkom Petom Kupeu predstavlja svoj projekt CMOK. Gostovat će i Ian Pooley i Felver, omiljeni tandem na domaćoj plesnoj sceni.

Nakon brojnih uzbuđenja na kraju 2023., Peti Kupe otvara novu plesnu godinu 19. siječnja uz prijatelja Runyja i njegov projekt CMOK. Svu svoju energiju Runy je uložio u istoimeni klub u rodnoj Crvenki, a uspjeh u maloj sredini pretočio je i u Novi Sad gdje vodi poznati i nagrađivani klub Tunnel u Petrovaradinskoj tvrđavi. Udomaćio se već i u Hrvatskoj gdje je stvorio zavidan krug poklonika, pa tako i u Petom Kupeu.

Za prvi CMOK Showcase odabrao je omiljena imena na domaćoj sceni u čijoj smo interakciji uživali nebrojeno puta. Nadaleko poznat kao DJ i producent, Ian Pooley u posljednje vrijeme ponovno žari i pali svjetskim plesnim podijima. Upravo ovih dana obilježio je 50. rođendan kojeg dolazi proslaviti i u Zagreb s ovdašnjim prijateljima. Niz svojih uspješnih projekata i nastupa nastavlja i Felver koji je godinu dočekao dojmljivom svirkom kraj šibenske katedrale.

Runy vjeruje kako DJ mora biti srčan, mora osjetiti ljude, približiti im muziku i izazvati dublje emocije. Sinergija ove trojice prijatelja i strastvenih poznavatelja muzike jamči upravo takav doživljaj i nezaboravan početak još jedne plesne godine.


VIŠE O TEMAMAPeti Kupekoncerti u ZagrebuIan PooleyFelver
Povezano