U ovakvom kaputu nema zime, a složit ćete se da izgleda WOW

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.12.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Zima nam je stigla u punom sjaju, temperature su sve samo ne ugodne, ali u dobrom kaputu sve izgleda ljepše i podnošljivije. A jedan izvrstan primjerak je pred vama.

Adventska čarolija počela je uveliko osvajati ulice Zagreba, ali zbog ne baš bajnih vremenskih uvjeta te zbog nogometnog ludila (koje će, nadamo se, još potrajati!) uličnja su modna događanja u prvoj polovici prosinca pomalo u drugom planu. No, mi inspiraciju za zimske dane i dalje crpimo sa špice koja je povezala studeni i prosinac, a na njoj smo vidjeli niz inspirativnih komada i modnih formula. Ovo je jedna od njih.

Već smo pisali o tome kako ulazimo u dio godine u kojem će (umjetno) krzno po svemu sudeći vladati ulicama. U različitim oblicima i bojama, što potvrđuju i bestseleri najpopularnijih brendova.

Ova se Zagrepčanka s minusima odlučila obračunati na trendovski način. Odlučila se za neodoljiv sivi kaput s krznenim elementima; kaput koji i izgledom i funkcionalnom kompomentnom djeluje kao nepogrešiv izbor za sve prosinačke izazove.


Kaput je uskladila sa svijetlim komadima koji su ove jeseni i zime iznimno popularni: bijelim hlačama i trendi čizmama u bež izdanju.

Vama prepuštamo finalnu ocjenu ove kombinacije, a usput nam recite i što mislite o kaputu!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano