U Mangu smo uočili jednu od najljepših ljetnih haljina

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.05.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Lanene haljine bit će apsolutni hit u nadolazećem ljetnom periodu, a jedan savršen primjerak pronašli smo na novoj Mangovoj listi bestselera

Nadamo se da će se kiša i loše vrijeme 'ispucati' u prvoj polovici svibnja te da će prijelaz iz proljeća u ljeto biti baš onakav kakav bi i trebao biti - topao i suncem okupan! Kako god, uskoro ćemo se okrenuti onim pravim ljetnim komadima, a u drugom dijelu sezone komadi od lana bit će pri samom vrhu liste najpoželjnijih.

Lan je trend koji su najpoznatiji high-street brendovi najavili još na početku sezone. Nosit će se različiti komadi od ovog ugodnog materijala, a najtraženije će biti - haljine! Mi smo jedan savršen primjerak pronašli na policama Manga, i to na novoj listi bestselera ovog popularnog brenda.

Mango

Mango

Lanena haljina s remenom u bež izdanju jedan je od najprodavanijih Mangovih komada u svibnju. U znaku je ravnog midi dizajna, V izreza i kratkih rukava sa zavrnutim rubom, začinjena je ukrasnim remenom, a izrađena je od 100% lana. I još jedna dobra vijest - dostupna je i u plus-size veličinama.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog Mangovog ljetnog hita iznosi 59,99 eura (451,99 kn). Dakle, biste li i vi u njoj zakoračili u dugo toplo ljeto?


VIŠE O TEMAMAlanene haljineMangohaljinemidi haljineljetne haljine
Povezano