U iščekivanju proljeća: Ove tenisice ostvarenje su naših modnih snova!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.01.2018.

83

Tenisice by Miu Miu | Foto: Net-a-porter

Tenisice by Miu Miu | Foto: Net-a-porter

Ružičaste, svjetlucave, ženstvene, upadljive, jednom riječju - neodoljive? Ove tenisice ostvarenje su svih naših modnih snova u iščekivanju proljeća 2018.

Umorni od zime, u iščekivanju proljeća, rado pišemo o svemu što nas asocira na topliji dio godine, a tenisice su definitivno jedan od simbola te priče. Ako ste i vi među onima koje jedva čekaju iz teških i glomaznih čizama uskočiti u lagane, razigrane tenisice, onda ste po inspiraciju došli na pravo mjesto! Pradin sestrinski mladenački brend Miu Miu u okviru svoje resort kolekcije za 2018. godinu predstavio je tenisice koje su nas osvojile na prvi pogled.

Svjetlucave, razigrane, ženstvene, pritom i glamurozne, savršene za sve moguće dnevne i noćne kombinacije, i ležerne i nabrijane... Ove blješteće tenisice u trendovskom pink izdanju ostvarenje su svih naših modnih snova za stylish prijelaz iz duge zime u nadolazeće proljeće.

Imaju samo jednu manu - cijenu. S obzirom na to da nose etiketu Miu Miu, dostupne su po ne baš pretjerano ugodnoj cijeni od 690 eura (oko 5.140 naših kuna). Ako ništa drugo, dobra inspiracija za pronalazak nekog srodnog modela u cjenovno prihvatljivijim high-street trgovinama!


VIŠE O TEMAMAtenisiceMiu Miuženske tenisicesvjetlucave tenisiceružičasta boja
Povezano