U Ikeu stiže Frekvens, kolekcija stvorena za spontane tulume

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2020.

0

Ikea Frekvens

Ikea Frekvens

Ikea je osmislila novu ograničenu kolekciju pod imenom Frekvens, posvećenu prisutnosti zvuka u svakom kutku vašeg doma – ali i bilo gdje drugdje, kad god poželite napraviti tulum

Frekvens je rezultat Ikeine suradnje s dizajnerima, inženjerima i računalnim programerima tvrtke Teenage Engineering iz Stockholma, a sve to kako bi cijela kolekcija udovoljila zahtjevima i vrlo mlade publike.
Glazba je jedna od najmoćnijih i ujedinjujućih kulturnih sila u društvu, zbog čega Frekvens prvenstveno istražuje područje zvuka i glazbe.
Foto: Ikea

Foto: Ikea

Upravo je glazba mladim generacijama jednako važna za postizanje osjećaja privatnosti i atmosfere doma, baš kao i njihovim roditeljima ili bakama i djedovima, koji su glazbu konzumirali zahvaljujući sasvim drukčijim platformama i uređajima.

Ikea Frekvens

Ikea Frekvens

Okosnicu kolekcije Frekvens čine prijenosni zvučnici koji se lako mogu ukomponirati u sound system, a popraćeni su LED rasvjetom i reflektorima te ostalim potrepštinama za tulume, poput vodootpornih jastučnica ili modularnog posuđa za posluživanje hrane.

Ikea Frekvens

Ikea Frekvens

Frekvens, ujedno, označava i početak novog putovanja za Ikeu, a kolekcija je već dobila nagradu Red Dot za dizajn proizvoda. Ova će kolekcija biti dostupna u robnoj kući Ikea Zagreb i internetskoj trgovini, ali ograničeno vrijeme, počevši od početka veljače.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Cijene proizvoda kreću se od 29,90 kuna za jastučnice, 69,90 kuna za predmete kao što su set od četiri šalice pa do 429 kuna za zvučnike ili 999 kuna za subwoofer.

VIŠE O TEMAMAjastučnicenamještajIkeazvučnicišalice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se