U Hrvatsku stigle 'viralne' tenisice adidas Campus 00s

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.06.2023.

0

Foto: adidas

Foto: adidas

adidas novim Campus 00s modelom tenisica odaje počast 2000-ima i donosi retro notu suvremenim kombinacijama

adidas, jedan od najvećih globalnih proizvođača sportske opreme, lansirao je nove it tenisice. Radi se o Campus 00s, tenisicama koje prate liniju klasičnih Samba i Gazelle modela, ali donose novu siluetu koja je u kratko vrijeme postala trend među generacijom Z.

Silueta adidasovog Campus modela prvi puta je predstavljena 80-ih godina prošlog stoljeća kada je bila zaštitni znak skejterske kulture zbog svoje udobnosti i nesvakidašnjeg izgleda. Osim jednostavnog gornjeg dijela od brušene kože i klasične adidasove tri pruge, ove tenisice posebne su po uvećanim proporcijama, ravnim vezicama te podstavljenom jeziku.

Skate era 2000-ih ostavila je snažan trag na stil i kulturu današnjice, a nove adidasove hit tenisice donose kombinaciju dobro poznatog adidasovog dizajna i vrhunskih materijala koji dokazuju utjecaj prošlog vremena, kombinirajući detalje dizajna i vrhunske materijale u moderan izgled. Kultne adidasove boje daju osvježenje ovom izdanju, a mekani potplat svaki dan ispunjuje udobnošću i dodaje novu dimenziju inspiriranu skate kulturom.

Foto: adidas

Foto: adidas

adidas Originals oduvijek je neizostavan dio streetstyle kulture koji na autentičan način prikazuje zajedništvo stare i nove generacije. Nadahnut bogatim sportskim nasljeđem adidasa, adidas Originals je lifestyle brend osnovan 2001. godine. S temeljima u adidasovoj prošlosti, Originals jača nasljeđe brenda kroz objektiv suvremene kulture mladih. Obilježen kultnim Trefoil logotipom koji je prvi put korišten 1972., adidas Originals nastavlja obnašati ulogu pionirskog streetstyle brenda.

Foto: adidas

Foto: adidas

Nove adidas Campus00s dostupne su u adidas i Buzz dućanima te na webshopu u zelenoj, bež, crnoj, crvenoj i ljubičastoj opciji.


VIŠE O TEMAMAadidastenisiceadidas Originalsadidas Campus 00s
Povezano