U H&M stiže niz glamuroznih komada za jesen i zimu 2019.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.09.2019.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

H&M Conscious Exclusive ponovno je tu s posebnom kolekcijom povodom 10. godišnjice i ugođaj je jasan: pripremite se na veliku dozu elegancije

Kolekcija odiše istančanim glamurom, tajnovitim šaputanjima i zabavama iz nekih prošlih vremena okupanih blještavilom, uz raskošne krojeve za kasne noćne sate i svestrane osnovne komade – i što je najvažnije, sve kroz prizmu održivije mode.


U izradi su po prvi put primijenjeni i reciklirana mjed, reciklirani cink i TENCELTM X REFIBRA, brendirano liocelno vlakno, djelomice napravljeno od odbačenog pamuka. AW19 Conscious Exclusive kolekcija bit će dostupna online na hm.com od 26. rujna.

AW19 Conscious Exclusive

AW19 Conscious Exclusive

Glavnu ulogu u kolekciji u sklopu ovog drugog izdanja Conscious Exclusive kolekcije u 2019. imaju romantične haljine: haljina od jacquarda u prekrasnoj nijansi plave boje s uzorkom ruža i duga svečana haljina od tila u zagasitoj nijansi ružičaste boje izrazito su zanimljivi komadi koji neće proći nezamijećeno, kao niti svjetlucave mini haljine na vezanje s mašnama i crno-bijelim harlekinskim uzorkom, dok su istovremeno sve napravljene od mješavine recikliranog poliestera.

Foto: H&M

Foto: H&M

"Početna inspiracija za AW19 Conscious Exclusive kolekciju bili su tajnoviti balovi pod maskama koji su se održavali tijekom 1960-ih. To su bila grandiozna i jedinstvena događanja gdje je već samo očekivanje početka svečanosti povećavalo uživanje u samom balu. Želja nam je bila dizajnirati posebne odjevne predmete koji će se moći zadržati u garderobi još godinama, upravo zahvaljujući svojoj svestranosti. Naši kupci će moći vidjeti kako se kombinacije mogu stilizirati u skladu s vlastitim karakterom i raspoloženjem, i nadamo se da će ova odjeća biti brižno čuvana, uz brojne trenutke sreće i sjećanja na veličanstvene i zabavne večeri", ističe Ella Soccorsi, dizajner u H&M-u.

Foto: H&M

Foto: H&M

Rita Rumora i Nika Matić odlično su utjelovile duh Conscious Exclusive kolekcije, fotografije potpisuje Senja Vild.

VIŠE O TEMAMAH&Mvečernje haljineH&M Conscious Exclusive
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se