U H&M stiže još jedna izvrsna proljetna kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.04.2021.

0

Lemlem x H&M

Lemlem x H&M

H&M najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala Liya Kebede supermodel, glumica i borac za osnaživanje žena

Lemlem x H&M lansiraju kolekciju održive mode, koja sadrži lagane, moderne kaftane i odjeću za plažu, a napravljena je da se nosi po gradu, ali i na izlet.
Karakteriziraju je smjele pruge, divne boje, zajedno sa kupaćim kostimima, nakitom i modnim dodacima, i sve to izrađeno od održivih materijala.
Dostupna od 22. travnja, kolekcija Lemlem x H&M bit će u odabranim H&M trgovinama, kao i online na hm.com.

Izrađen od održivih materijala, uključujući organski pamuk, reciklirani poliester i Tencel Liocell, svaki komad je veseo – podsjeća na sunce, svjetlost i lagani vjetar. Tu su pruge, slaganje boja i mekane teksture, nešto po čemu je brend Lemlem poznat. Paleta boja uključuje nijanse plave, bijele, svjetlo narančaste, nježno ružičaste, neonske i blijedo žute boje.

Vidljiv je i  bezvremenski osjećaj u kolekciji, s idejom da se komadi mogu prenositi s generacije na generaciju.

Foto: H&M

Foto: H&M

"Sviđa mi se što je H&M uvijek u prvom planu sa svojim cool kolaboracijama, pa je tako i za moj brend uzbudljivo što smo dio te priče. Ovo je prvi put da smo dodali i nakit u ovu kolekciju kako bismo stvorili kompletan Lemlem stil. Moja kreativna vizija je također dio ove kampanje, što je bilo jako zabavno i posebno, jer sam snimala sa svojom kćerkom", izjavila je Liya Kebede.

"Uz Lemlem ne možete, a da ne primjetite tu lakoću i eleganciju, što i osobno predstavlja  Liya Kebede. Bilo je divno što smo imali njen kreativni doprinos na svakom koraku u ovoj suradnji. Zaista smo sretni što smo u kolekciju uvrstili održive materijale i jedva čekamo da je predstavimo širom svijeta", kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerica u H&M-u.

VIŠE O TEMAMALemlem x H&MH&MLiya KebedeMaria OstblomLiya Kebede
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se