U H&M je stigla jedna od najljepših haljina sezone

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.07.2023.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

H&M je svoju ponudu osvježio jednom zbilja posebnom haljinom u svijetlobež izdanju; haljinom koja će na najbolji način povezati aktualno ljeto i nadolazeći prijelazni period

Ako ste se malo zasitili prozračnih ljetnih materijala, ludih uzoraka i svog tog šarenila koje nas okružuje, nema razloga za paniku: u najpopularnije trgovine polako pristižu komadi koji će amortizirati svu tu modnu divljinu i na određen način (istina, još uvijek sramežljivo) odškrinuti vrata nadolazeće jeseni. Ili ako ne baš jeseni, onda bar prijelaznog perioda.

A mi smo na policama H&M-a, i to u odjeljku s novitetima, detektirali jednu čarobnu haljinu koja će biti pun pogodak i za kasno ljeto i za ranu jesen. Osvojila nas je i bojom i oblikom i materijalom, a vjerujemo da nismo jedini koji su pali pred njenim čarima!

Govorimo o kratkoj haljini od tkane tkanine s elegantnim vezom u istom điru koja stiže u svijetlobež izdanju. U znaku je okruglog izreza i dugih rukava, izvrsno će se uklopiti u sve kasnoljetne i prijelazne modne sheme.

H&M

H&M

Cijena ovog divnog komada 79,99 eura. Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mkratke haljine
Povezano