U H&M danas stiže niz savršenih proljetnih komada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.04.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Graciozne, ali moderne, ženstvene, fluidne siluete kolekcije, stilovi heklanja i meke, svilenkaste teksture potiču korisnika na sanjarenje

H&M-ova proljetna kolekcija SS22 predstavlja proljetne must-have komade od održivih materijala. U cijeloj kolekciji prikazana je jednostavna ljepota, sa svilom, detaljima čipke koji naglašavaju romantičnu kolekciju. Oblici parangala i detalji na rukavima također doprinose cjelokupnoj poetskoj estetici. Nježni tonovi sive i svijetlobež boje svježi su, dok oker-narančasta i zelena ukorijenjuju prirodne tonove.
H&M za proljeće 2022.

H&M za proljeće 2022.

‘Proljetna kolekcija SS22 donosi osjećaj sentimentalnosti u vaš ormar. Uz nježne siluete i ultra taktilne stilove heklanja, ova kolekcija ima očaravajući duh za koji se nadamo da će ga naši kupci voljeti jednako kao i mi.’, kaže Eliana Masgalos, dizajnerica u H&M-u.
Foto: H&M

Foto: H&M

Kolekcija je izrađena od održivih materijala, što promiče H&M-ovu težnju da do 2030. koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale iz održivog izvora.

H&M

H&M

Ključni komadi uključuju narančasti heklani top od 100% recikliranog poliestera, narančastu heklanu haljinu od 100% recikliranog pamuka i meko sivu haljinu A kroja s detaljima na rukavima, izrađenu od 80% EcoVero i 13% recikliranog poliestera. Svi odjevni predmeti izrađeni su od održivijih materijala, uključujući održivu viskozu (ECOVERO), reciklirani poliester, reciklirani poliamid i organski pamuk.

Foto: H&M

Foto: H&M

Kolekcija je dostupna u trgovinama i online od danas (14. travnja 2022. godine).

VIŠE O TEMAMAH&Mhaljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se