U centru Zagreba otvoren LEi jewelry store

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2022.

0

Foto: Marina Rendulić

Foto: Marina Rendulić

LEi nakit satkan je od 18 karatnog zlata koje se savršeno sljubljuje s dragim kamenjem kao što su dijamanti, safiri, rubini te smaragdi

U strogom centru Zagreba, točnije u ulici Gajeva 4, otvorena je prodavaonica ekskluzivnog nakita branda LEi jewelry. Riječ je o jedinstvenom nakitu koji na domaće tržište donosi elegantan i decentan nakit satkan od 18 karatnog zlata s dragim kamenjem kao što su dijamanti, safiri, rubini te smaragdi.

Inače, riječ LEi predstavlja cvjetni vijenac koji se poklanja u posebnim prilikama kada se želi slaviti mir, prijateljstvo, ljubav i blagostanje. Pri tome simbol cvijeta, koji se često pojavljuje kao motiv na ovom predivnom nakitu, predstavlja umjetničko djelo prirode – u suštini je krhak i nježan, a jednom kada se razvije odolijeva svim prilikama.

Baš kao što se biljka razvija iz samog sjemena, u izdanak, pupoljak te u konačnici cvijet, tako se i mi kao pojedinci razvijamo od onoga što želimo postati do ostvarenja tih ambicija i samog postignuća. I baš tada je potreban LEi – nagrada, poticaj i neprekidni podsjetnik na razvoj. LEi je zbog toga idealan za sve koji kroz jednostavan i suptilan nakit žele pokazati da su dosljedni sebi.

LEi jewelry store

LEi jewelry store

Ovaj nakit namijenjen je tako za sve pripadnice ljepšeg spola, bez obzira na njihove godine i osobni stil. LEi nakit je bezvremenski i nenametljiv, a u svojoj ljepoti ipak primjetan. Jednom kada se uoči, njegova profinjenost trenutno zaokuplja pažnju. Sjaj i elegancija koje LEi nakita potvrđuju da se najljepše stvari ne kriju u velikim formatima, već u nježnim i decentnim oblicima. LEi podiže svaku odjevnu kombinaciju na novu razinu, jer predstavlja osobni element kojim se može istaknuti vlastita individualnost.

Foto: Marina Rendulić

Foto: Marina Rendulić

Iako na prvi pogled izgleda delikatno, pri izradi LEi nakita koriste se isključivo snažni i izdržljivi prirodni materijali koji su stvoreni da traju. Dio LEi nakita u sebi sadrži bezbojne dijamante, ali i dijamante u boji koji su posebno rijetki - rozi, crni i smeđi. Safiri i izrazito rijetki rubini s druge strane oduševljavaju svojim bojama baš kao i smaragd koji osvaja svojom prepoznatljivom zelenom bojom.

LEi jewelry store

LEi jewelry store

I sam interijer prodavaonice odiše čistom elegancijom te odražava estetiku i dizajn koji predstavlja LEi nakit. Prostorom koji se nalazi u samom centru Zagreba tako prevladavaju prirodni materijali s cvjetnim muralom na zidu, a centralni cvjetni aranžman od izblijedjelih plisiranih palminih listova koji lebde u prostoru potpisuje renomirani zagrebački umjetnik Saša Šekoranja.

Cijela linija LEi nakita može se pogledati i kupiti u LEi prodavaonici u zagrebačkoj Gajevoj ulici na broju 4. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, te subotom od 8 do 18 sati.


VIŠE O TEMAMALEi jewelry storenakitšoping u Zagrebu
Povezano