U čemu na posao: 3 tajne savršenog poslovnog looka

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 29.04.2020.

0

Ilustracija. Foto: Burberry

Ilustracija. Foto: Burberry

Prošle godine Ginnie Chadwyck-Healey postala je stilistica buduće britanske kraljice Kate Middleton, a ovo su njene najveće modne tajne

Ginnie Chadwyck-Healey poznata je modna stilistica i bivša urednica Voguea, a već je nekoliko mjeseci i stilistica vojvotkinje Kate Middleton. Donosimo vam njezina TOP 3 modna savjeta o tome kako izgledati profesionalno, ali u isto vrijeme biti odjeven u skladu s trendovima. Ginne savjetuje:
1. "Odabir tkanine i više je nego važan. Što bolje tkanina visi, to vaša silueta bolje izgleda i vi ćete se osjećati samopouzdanije. Na primjer, svilena košulja ispod jakne ili blejzera mnogo je bolja od košulje od krutog pamuka. Čak i stroga poslovna haljina treba biti krojena na takav način da vam omogućava kretanje."
2. "Cipele su očito ključne za udobnost. Zapravo potičem ljude da nose nešto s laganom potpeticom, tankom ili punom. Balerinke su out jer će vas noge u njima boljeti. Gležnjače mogu izgledati nespretno i vizualno vam skratiti noge, tako da glasam za modele koji su nešto elegantniji i naglašavaju gležanj. Biciklističke čizme spremite za vikende. Također, lakirane su cipele bolje odabir od kože. "

3. Biti moderan i dobro odjeven ne znači "biti glasan". Ne treba vikati "Hej, pogledaj me i vidi kako sam u trendu!" Stylish je upravo način na koji privlačite pažnju svoje radne publike na sastanku - važno je da vam odjeća pomogne da se možete udobno i samopouzdano držati.

VIŠE O TEMAMAposlovni stiluredski lookGinnie Chadwyck-Healeymodni savjeti
Povezano