U C&A su stigle možda i najpopularnije ženske hlače sezone

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.04.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Životinjski uzorak jedan je od trendova sezone i krasi sve, od suknji do haljina. Posebno su popularne hlače s ovim printom, a jedan hit model s leopardovim uzorkom vreba iz odjeljka s novitetima u trgovinama brenda C&A.

Proljeće je sa sobom donijelo i nove i stare trendove, o traperu kao ključnom modnom terminu prvog dijela sezone već smo rekli manje-više sve, ali njemu uz bok na listi najvećih trendova smjestili su se različiti uzorci. Cvjetni su motivi u ovom dijelu godine uvijek tu, kao svojevrsno opće mjesto, nose se i romantične pruge, ali sve to moglo bi ostati u laganoj sjeni - animal printa.

Već smo na primjeru hitova iz Bershke vidjeli da se hlače, suknje i haljine sa životinjskim printom među najtraženijim komadima sezone, a na tom su tragu i noviteti na policama popularnog njemačkog brenda C&A. Našu pažnju privukle su jedne hlače s potencijalom bestselera.

C&A

C&A

U C&A su stigle efektne, oku ugodne i naizgled udobne, ležerne i za sve moguće prigode pogodne palazzo hlače začinjene trendovskim životinjskim uzorkom, preciznije - leopard printom. Ove hlače visokog struka širokih nogavica napravljene su od lepršavog materijala, i bit će pogodne za efektne proljetne i ljetne kombinacije. Dobro će ići sa svim tipovima sandala, ali i s jednostavnim topovima te blejzerima.

Foto: C&A

Foto: C&A

Cijena ovog potencijalnog hita s potpisom brenda C&A iznosi 25,99 eura.


VIŠE O TEMAMApalazzo hlačeC&Aženske hlačeanimal printživotinjski uzorak
Povezano