U C&A je stigla suknja s uzorkom koji će (opet) žariti i paliti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.07.2023.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Suknja s animal printom definitivno ide u red klasika s kojima teško možete pogriješiti, a u ostatku ljetne sezone te u periodu koji će ljeto spojiti s jesenskim dijelom godine bit će pravi 'must'

Dobrih komada nikad dosta, a šopingiranje za vruće dane definitivno još uvijek nije gotovo. U popularne trgovine svako malo stižu zanimljivi noviteti, a na listu trendova koji se vraćaju treba upisati i animal print, svojevrstan klasik s kojim teško možete pogriješiti i koji je uvijek manje-više aktualan, a koji će u ostatku ljeta te (posebno) na prijelazu u jesen igrati zapaženu ulogu.

Potvrđuju to i noviteti na policama najpopularnijih trgovina, a mi smo u ponudi mnogima omiljenog brenda C&A uočili jedan komad koji je istovremeno i trend i klasik, te koji će kao takav dobro doći u baš svačiji ormar.

Govorimo o nepogrešivoj midi suknji sa životinjskim uzorkom koju krasi A-kroj, a koja će u kombinaciji s vašim jednostavnim ljetnim topom, natikačama i ljetnom torbom biti pun pogodak. Drugim riječima - investicija bez rizika!

C&A

C&A

Cijena ovog C&A noviteta iznosi 29.99 eura.


VIŠE O TEMAMAsuknjeC&Asuknje s printomsuknje s uzorkomanimal printživotinjski uzorak
Povezano