Turistički putopis: Korejska TV ekipa snima u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.07.2015.

0

Korejska TV ekipa u Hrvatskoj

Korejska TV ekipa u Hrvatskoj

Show će imati publiku od 8 milijuna gledatelja, a bit će prikazan na 4 kanala u 8 repriznih prikazivanja

Producentske kuće iz Koreje IHQ i E Planet Production, u suradnji s Balduči filmom iz Zagreba, početkom srpnja snimale su korejski reality show "The friends". Show će imati publiku od 8 milijuna gledatelja, a bit će prikazan na 4 kanala u 8 repriznih prikazivanja.
Ovo je treći put da filmska ekipa dolazi snimati u Hrvatsku, a kako su prethodna dva show programa imala veliku gledanost, Hrvatska je postala destinacija koju turisti iz Koreje posjećuju u daleko većem broju. U priči sudjeluju tri glumca, a jedan od njih je Hyuk Jang, trenutno top filmska zvijezda u Koreji. Priča je zapravo turistički putopis o putovanju trojice korejskih turista koji istražuju Hrvatsku. Snimalo se na lokacijama Plitvička jezera, Janja gora, Rovinj, Umag, Pula, Bale, Zagreb i Turanj.
Ekipa ukupno broji 38 članova. Producent s Korejske strane je Lee Jae Eun, a hrvatski producent je Spomenka Saraga. Podršku projektu dalo je Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica; TZ grada Zagreba, Rovinja, Pule; Plitvička jezera i drugi.

VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednicaBalduči filmLee Jae EunSpomenka Saraga
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se