TUI se vraća u Hrvatsku s čak 15 linija iz Velike Britanije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.02.2021.

0

TUI

TUI

Iz kompanije su potvrdili kako će u predstojećem ljetnom redu letenja TUI obnoviti brojne linije prema Hrvatskoj (njih čak 15 prema tri zračne luke na obali)

Hrvatska turistička zajednica javlja da, prema pisanju portala Croatian Aviation, TUI UK, poznata britanska kompanija specijalizirana za organizaciju turističkih putovanja iz Velike Britanije prema nizu poznatih leisure destinacija, uključujući Hrvatsku, najavljuje povratak i u naše zračne luke u predstojećem ljetnom redu letenja.
Britanska podružnica ove poznate grupacije u ljetnom redu letenja 2020. godine nije nudila pakete za odmor u Hrvatskoj, posljedično su i svi letovi prema hrvatskim zračnim lukama bili otkazani, što je svakako imalo značajan utjecaj na broj putnika prvenstveno u Dubrovniku i Puli gdje ova poznata kompanija ima zavidan broj letova na tjednoj razini. Iz kompanije su potvrdili kako će u predstojećem ljetnom redu letenja TUI obnoviti brojne linije prema Hrvatskoj (njih čak 15 prema tri zračne luke na obali).

5 linija prema pulskoj zračnoj luci

Pulska će zračna luka od svibnja imati čak pet direktnih linija ovog poznatog prijevoznika iz Velike Britanije, sve linije najavljene su do početka listopada. Linija Birmingham - Pula - Birmingham prometovat će u razdoblju od 12. svibnja do 9. listopada dva puta tjedno, srijedom i subotom. Linija Bristol - Pula - Bristol prometovat će u razdoblju od 8. svibnja do 9. listopada, dva puta tjedno, srijedom i subotom. Linija Doncaster Sheffield - Pula - Doncaster Sheffield prometovat će u razdoblju od 8. svibnja do 9. listopada, jednom tjedno, subotom. Linija Manchester - Pula - Manchester prometovat će u razdoblju od 8. svibnja do 9. listopada, dva puta tjedno, utorkom i subotom, a linija London - Pula - London prometovat će u razdoblju od 8. svibnja do 9. listopada, dva puta tjedno, utorkom i subotom.

8 linija prema Zračnoj luci Dubrovnik

Kompanija će se u Dubrovnik vratiti s čak 8 međunarodnih linija, što i nije čudno s obzirom na to da tradicionalno postoji veliki interes britanskih turista za odmorom u Dubrovniku i široj okolici. Linija Birmingham - Dubrovnik - Birmingham prometovat će u razdoblju od 6. svibnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Linija Bristol - Dubrovnik - Bristol prometovat će u razdoblju od 9. lipnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Linija Cardiff - Dubrovnik - Cardiff prometovat će u razdoblju od 13. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, a linija Doncaster Sheffield - Dubrovnik - Doncaster Sheffield prometovat će u razdoblju 13. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom. Linija East Midlands - Dubrovnik - East Midlands prometovat će u razdoblju 13. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, linija Glasgow - Dubrovnik - Glasgow prometovat će u razdoblju od 06. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, a linija Manchester - Dubrovnik - Manchester prometovat će u razdoblju od 9. svibnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, dok će linija London - Dubrovnik - London prometovati u razdoblju od 9. svibnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Dvije linije prema Zračnoj luci Split

Splitska će zračna luka imati dvije linije TUI-a iz Velike Britanije koje će s prometovanjem krenuti početkom svibnja. Linija London - Split - London prometovat će u razdoblju od 10. svibnja do 15. listopada, dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, linija Manchester - Split - Manchester prometovat će u razdoblju od 10. svibnja do 15. listopada, dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

Britanski TUI ukupno u prodaji ima čak 15 linija iz Velike Britanije prema Dubrovniku, Splitu i Puli, a u prodaji je trenutno gotovo 550 povratnih letova za ovu ljetnu sezonu.

VIŠE O TEMAMATUI; zračne linijehrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se