TUI: Hrvatska je trendovsko odredište i zvijezda sezone!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.02.2012.

0

Hvar | Foto: CroModa

Hvar | Foto: CroModa

Hrvatska je već sada jedno od najomiljenijih trendovskih odredišta mnogih njemačkih gostiju

Jedan od najvećih svjetskih i vodeći njemački turoperator TUI Hrvatsku je proglasio glavnom među zvijezdama u usponu za ovoljetnu sezonu, bilježeći za Hrvatsku na njemačkom tržištu u ovom siječnju čak 57-postotni porast bukinga u odnosu na isto vrijeme prošle godine te smatra i kako će pristup Hrvatske EU njenom turizmu donijeti novi uzlet.
Objavljujući takve dobre vijesti za hrvatski turizam s njemačkog tržišta na svojima web stranicama krajem siječnja, te na međunarodnom turističkom sajmu u Stuttgartu sredinom siječnja, iz TUI-ja naglašavaju i da su uz Hrvatsku na njemačkom tržištu u trendu za ovu godinu i istočnoeuropske zemlje, posebno Bugarska, Rusija, Poljska, Mađarska i Češka.
Ipak Hrvatsku izdvajaju jer njeno DA na nedavnom referendumu za pristupanje EU za TUI dobra vijest koja ide u prilog hrvatskom turizmu, jer će, kako ističu, putovanja s ulaskom Hrvatske u EU postati još komotnija i jednostavnija, dok će investicije u hotelijerstvo i infrastrukturu dobiti dodatne poticaje.

Napominjući da je Hrvatska već sada jedno od najomiljenijih trendovskih odredišta mnogih njemačkih gostiju, iz TUI-ja navode kako ove godine već bilježe dvoznamenkasti porast broja putnika za Hrvatsku, koji osim uobičajene potražnje za obiteljskim odmorima sve više Hrvatsku traže i otkrivaju i kao gastronomsko i luksuzno odredište smatrajući da nudi dobar omjer vrijednosti za novac.

Stoga je TUI, kako najavljuju, za ljetnu sezonu 2012. već proširio svoju ponudu povoljnih čarter letova za Hrvatskom, uvrstivši u program i Zračnu luku Zadar, te nudeći više od stotinu hotela, kružnih putovanja i avanturističkih krstarenja u Hrvatskoj.

Novost u ponudi su im i kružna putovanja autobusima koji obilaze, kako kažu, hrvatska čuda prirode, kao i mogućnost da se ranim bukingom dobiju povoljni paketi.

VIŠE O TEMAMATUIhrvatski turizamnjemački turistigastronomsko odredišteluksuzno odredište
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se