Tsunami dizajnirao odijela za Stjepana Hausera i Luku Šulića

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2012.

0

2Cellos

2Cellos

Anja Stehlik je posebno za turneju 2Cellosa s Elthonom Johnom osmislila satenska crna odijela s karbonskim pločicama frak kroja

Posebna linija domaćeg branda odijela Tsunami, iza kojeg stoje Anja Stehlik i Dragan Blažić, dizajnirana je za sada već planetarno popularni violončelistički dvojac 2Cellos, Stjepana Hausera i Luku Šulića. Dizajnerica Anja Stehlik je posebno za njihovu turneju s Elthonom Johnom osmislila satenska crna odijela s karbonskim pločicama frak kroja. Zanimljiva je i sama činjenica da su njihova čela izrađena upravo od karbona kao i dugmad Tsunami odijela.

Tsunami

Tsunami

Još jedna novost iz Tsunamija je i linija ženskih odijela, ali i haljina. Unutrašnjost ženskih sakoa prevladava živim bojama i ženstvenim printevima, dok je dugmad zamijenjena karbonskim ovalnim pločicama. Kombinacija kašmira i satena u pastelnim paletama boja su to što odijela čine ženstvenim ali i stvaraju dojam strogoće. Linija se sastoji od klasičnih strukiranih, ženstvenih odijela s ukošenim džepovima i različitim dezenima revera, romantičnih jaknica s ruskom kragnom, te sportskih odijela sa svilenim trakicama i kapuljačom. Odijela su odraz decentnosti i elegancije za definiranu, a opet krhku ženu po ukusu branda Tsunami.

Kolekcija haljina koristi prepoznatljive ilustrirane materijale, a sastoji se od haljina u segmentiranim krojevima, jarkih boja, upečatljivih printeva i modela koji prate liniju tijela. 


VIŠE O TEMAMAAnja StehlikDragan Blažić2CellosLuka ŠulićStjepan HauserTsunami power suitodijelaženski sakoi
Povezano