3 celebrity stila vojničkih čizama

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 04.11.2020.

0

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

U svijetu slavnih, pobornice klasičnog stila koje vole nositi vojničke čizme su Margot Robbie i Victoria Beckham

Military trend već nekoliko sezona vlada modnom scenom. U modnim kombinacijama trendseterica viđali smo uske i isprane traperice, maskirne jakne, duge oficirske kapute i slične modne komade. Ove godine u prvi plan dolaze vojničke čizme. Vrlo su upečatljive i djeluju robusno, ali idu uz različite modne kombinacije. Predlažemo 3 stila vojničkih čizama za različite prilike.

Klasičan stil

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Kad su čizme klasične, takva ne mora biti cijela kombinacija. Naprotiv, klasične vojničke čizme ostavljaju prostora da ostali odjevni predmeti budu razigrani i veseli. Neke od prednosti vojničkih čizama su udobnost i toplina. Modu više ne treba žrtvovati radi vremena. Ove čizme odradit će svaki zahtjevan zadatak- od blata do kiše. U svijetu slavnih, pobornice klasičnog stila koje vole nositi vojničke čizme su Margot Robbie i Victoria Beckham.

Urbani stil

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Karirani uzorak, mrežaste čarape i visoke vojničke čizme s glomaznim potplatom – sve miriše na New grunge. Radi se o ultramodernom izgledu s utjecajem devedesetih godina. Ovaj stil pravi je spoj ženstvenosti i robusnosti. Rezerviran je za odvažne modne ljubiteljice koje se ne boje pokazati svoj stav. Robusne vojničke čizme odlično se slažu s plisiranim suknjama, dugim ženstvenim haljinama i kratkim suknjama. Na svjetskoj modnoj sceni ovakav stil vole nositi Hailey Bieber i Miley Cyrus.

Eklektičan stil

Deichmann

Deichmann

Modni osebenjaci istaknut će svoj stil crvenim vojničkim čizmama koje se odlično slažu s uzorcima kao što je životinjski print, prugice ili karirani uzorak. Eklektičan stil osim što odlično prisvaja različite uzorke, odlično sljubljuje moderno i vintage. Crvena boja odličan je izbor za tmurnu modnu jesen jer će svakom stil unijeti malo elegancije, ženstvenosti i posebnosti. Osnovno pravilo eklektičnog stila jest da pravila nema. Stoga se ovdje možete najviše poigrati. Slavne pripadnice modne scene koje su prigrlile eklektiku su Lady Gaga i Katy Perry.

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Ove jeseni odaberite svoj stil vojničkih čizama i pokažite opasan stav.


VIŠE O TEMAMAčizmeDeichmanngležnjačevojničke čizmemilitary stil
Povezano