Trendovi za jesen 2013: Ništa bez ZAKOVICA!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 09.08.2013.

204

Ništa bez zakovica i sve sa zakovicama - tako nekako glasi jedna od prvih modnih zapovijedi za sezonu jesen/zima 2013/2014.

Crno u kombinaciji sa zakovicama prva je modna zapovijed na nadolazeću jesensko-zimsku sezonu, a kao kontrast i alternativa - dobro će prolaziti i bijelo! Važno je da je oštro, pomalo buntovno, "sa stavom"... A najvažnije je da je ukrašeno zakovicama.
Prepustite se slobodi i mašti, jer... Zakovice su u ovom slučaju i zajednički nazivnik, sinonim za sve detalje u sličnom stilu (uključujući i šiljke, kilere, spajkove...) kojim nas dizajneri obasipaju već nekoliko godina zaredom. U rujnu i listopadu na scenu stupaju kožne suknje, čipkaste tajice te majice, blejzeri i - ono najslađe - cipele začinjene zakovicama. H&M nam je već sada ponudio smjernice što i kako nositi, a neke od hit-kombinaciji možete pogledati u prigodnom lookbooku u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAzakoviceH&Mtajice sa zakovicamašiljcispajkovikilerisuknje sa zakovicamacipele sa zakovicamablejzerikožne suknječizme sa zakovicama
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se