Trendovi u snimanju vjenčanja: Instagram je must-have!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 28.02.2019.

6

Foto: Bruno Zlomislić by Weddinghouse

Foto: Bruno Zlomislić by Weddinghouse

Koliko god se to činilo nemogućim, najnoviji trend su brzi, kratki videi koji u samo jednoj minuti sadrže sve najbolje kadrove tvog vjenčanja

Kao malena, snimke vjenčanja si možda gledala na VHS-u ili DVD-u u društvu roditelja. Za svoje vjenčanje, pak, zaslužuješ nešto drugačije! Mobiteli i društvene mreže su u posljednjih nekoliko godina preokrenuli svijet. Zato je među fotografima i snimateljima vjenčanja stvoren novi veliki trend - isporuka vrhunski obrađenih fotografija na sam dan vjenčanja. Nema više velikih kamera i dokumentarnih videa, trend je isporuka kratkih profesionalno obrađenih Instagram video klipića već par dana nakon vjenčanja.

Organizacija vjenčanja zahtijeva dosta priprema i poprilično puno vremena. Uz to, na kraju, kada se zbroje cvijeće, torta, restoran, glazba i svi oni detalji koji možda i ne stanu u ovaj članak, može stvoriti i velike troškove.


No jedan tim je spreman provesti s vama cijeli taj dan, i on jako dobro zna kako taj dan treba izgledati. To su tvoji snimatelji i fotografi vjenčanja. Osim što ih možeš pitati za savjet i iskustva s brojnih vjenčanja, od njih trebaš tražiti još nešto - da ti isporuče vrhunski obrađene fotke i par kratkih profesionalno obrađenih video klipića u obliku Instagram/Facebook objava i storyja na dan vjenčanja.


Koliko god se to činilo nemogućim, najnoviji trend su brzi, kratki videi koji u samo jednoj minuti sadrže sve najbolje kadrove tvog vjenčanja. Bez obzira hoćeš li ih objaviti kao story ili klasičnu objavu, tvoji prijatelji to očekuju. Nitko više neće gledati 3 sata cijelokupne ceremonije.


VIŠE O TEMAMAvjenčanjaorganizacija vjenčanjafotograf za vjenčanje
Povezano