Trendi suknjom i hit tenisicama pozdravila je proljeće na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 28.03.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Proljetni trendovi vladaju zagrebačkom špicom, u prvom su planu traper komadi, vesele i ženstvene boje te trendovske bijele tenisice koje se dobro uklapaju u svaki styling

Nastavljamo otvarati vrata uzbudljivih proljetnih modnih trendova, a najbolja inspiracija, kao i uvijek, stiže nam iz prakse, stvarnosti, sa zagrebačkih ulica. Protekle subote otvorena je nova sezona uzbudljivih subotnjih špica, sve je bilo podređeno novosezonskim materijalima, bojama i uzorcima proljeća, vidjeli smo 25 dobrih kombinacija, a ova pred vama otkriva nam dosta toga kada je riječ o trendovima koji će vladati u narednim tjednima i mjesecima.

Denim je jedna od ključnih riječi nove sezone, a posebno su popularne traper jakne. Ova je zagrebačka fashionistica isfurala jednu jako zanimljivu, kratku varijaciju ovog popularnog komada, a kombinirala ga je s još nekoliko proljetnih hitova.

Boje nam se vraćaju, a ružičasta je savršen izbor. U kombinaciji s traper jaknom našla se ženstvena suknja u ružičastom izdanju, a styling je zaokružen opasno dobrim bijelim tenisicama s kompatibilnim ružičastim detaljima, atraktivna žuta torbica i sunčane naočale s potpisom Ray-Bana.


Ukratko - jedno pravo proljetno izdanje! Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano