Trendi haljine do 200 kuna: 10 H&M-ovih prijedloga

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 06.11.2014.

567

Na H&M-ovim policama čeka vas mnoštvo ženstvenih i zavodljivih haljina koje ne prelaze psihološku granicu od 200 kuna. Odabrali smo 10 najboljih.

Svaka čast spektakularnim kolaboracijama s elitnim dizajnerima (a u proteklih 10 godina bilo ih je na bacanje, od Lagerfelda do Wanga), ali H&M većina ipak prepoznaje po širokoj ponudi, solidnom dizajnu i - pristupačnim cijenama. Švedski je div i dalje vjeran svojoj filozofiji, u što smo se uvjerili pregledavši ponudu haljina za jesen/zimu 2014/2015. u najpopularnijoj cjenovnoj kategoriji, do 200 kuna.

I zbilja se ima što naći prema zadanom kriteriju; najviše kratkih, slatkih i seksepilnih čipkastih i šljokičastih party haljinica. S rukavima i bez njih, simetričnih i asimetričnih, superzavodljivih ili pak nešto "pristojnijih" i ležernijih. Crnih, crvenih, zelenih, ali i onih s romantičnim cvjetnim uzorcima.

U galeriji fotografija pogledajte 10 "skroz okej" prijedloga koji cijenom ne prelaze već spomenutih 200 kuna.

> Još haljinaVIŠE O TEMAMAhaljineH&Mčipkaste haljineparty haljinemini haljinehaljine dugih rukavadrapirane haljineasimetrične haljinehaljine na jedno rame
Povezano