Trendi blejzerom i tenisicama najavila je proljeće u Zagrebu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 27.02.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Uskoro ćemo na svakom koraku gledati neodoljive kombinacije blejzera, traperica i tenisica, a jednu takvu naš je objektiv zabilježio na prošlosubotnjoj špici

Iza nas je i finalna subotnja špica u veljači koja nam je donijela niz novih kombinacija koje su na određen način stavile 'točku na i' zimi, pritom širom otvorivši vrata nadolazećeg modnog proljeća. Ulicama su zavladali nešto lakši komadi s mirisom nove sezone, a najbolje kombinacije - ako to već niste učinili - možete pogledati ovdje.

Teške jakne ostavljamo u dubini ormara, a okrećemo se balonerima, traper, bomber i kožnim jaknama, ali i elegantnim blejzerima, koji će u narednim tjednima i mjesecima igrati jednu od glavnih modnih uloga.

A jedna izvrsna kombinacija koja na najbolji mogući način najavljuje proljeće i trendove koje ono sa sobom (do)nosi našu je pažnju privukla protekle subote. Ova lijepa Zagrepčanka posložila je nekoliko vrućih proljetnih komada, u prvom je planu trendovski blejzer koji je kombinirala s nepogrešivim trapericama i bijelim tenisicama, dok je styling upotpunila atraktivnom Longchamp torbom.


Nama se sviđa, a vama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano