Tražite idealnu vjenčanicu? Inspirirajte se Aldukovim lookbookom!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.02.2017.

0

Novi Alduk Bridal lookbook snimio je poznati fotograf Šime Eškinja, koji je jednostavnom, geometrijskom kulisom naglasio ljepotu manekenke Ane Vukelić

Novi projekti, nove estetike i jedan dizajner koji nas godišnje pet puta iznenadi posebnim kolekcijama i atraktivnim kampanjama Ivana Alduka. Odlučiti se za idealnu vjenčanicu nije lako, a s obzirom na nova 24 modela koje Alduk predstavlja, taj zadatak postaje još teži, ali i ljepši.
 
"Ovom kolekcijom htio smo odati počast i pokazati divljenje svim onim ljubavnim pričama kojih smo moj tim i ja bili dio te svim onim ljubavnim pričama koje nas tek očekuju. Divimo se hrabrosti svima koji u današnje vrijeme prepuno ružnih događaja i negativnih utjecaja skupe sve pozitivne emocije i odluče ih podijeliti sa svojim najbližima, a i s nama koji smo ovdje kako bismo nadopunili taj jedinstveni trenutak - vjenčanje", izjavio je Ivan.
 
Novi Alduk Bridal lookbook snimio je poznati fotograf i dugogodišnji suradnik Šime Eškinja, koji je jednostavnom, geometrijskom kulisom naglasio ljepotu manekenke Ane Vukelić iz agencije Talia Model, modernost nakita Zlatarnice Glasnović te samih Alduk vjenčanica. Jasmina Salo iz Keune Akademije je napravila efektnu frizuru u obliku krune, a Mihaela Dodić se pobrinula za decentan i prikladan make-up.


VIŠE O TEMAMAAne VukelićvjenčaniceIvan Aldukvjenčane haljineŠime Eškinja
Povezano