Tražimo look dana! Anita Dujić, Antonija Blaće ili Jelena Marinović?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2019.

0

Anita Dujić

Anita Dujić

Nove kolekcije prepoznale su i brojne poznate dame, a mi smo kao potencijalno najbolje - izdvojili stylinge Anite Dujić, Antonije Blaće i zvijezde Instagrama Jelene Marinović

Sjajna dizajnerska imena pokazala su svoje viđenje modnih kreacija za nadolazeću jesen i zimu, a odobrenje publike i izuzetna posjećenost događaja nije izostala ni na trećoj večeri Fashion. hr-a.
Svoje kolekcije predstavilo je pet dizajnerskih imena – Staša Design, Yelena H., Les Émaux., Anthony Avangard i Klisab. Kao ključ uspjeha u radu još jednom su se pokazali predanost, promišljenost i osviještenost jer inspiraciju su ovi modni dizajneri crpili s raznih strana – iz modne prošlosti, proučavanja jakih ličnosti iz povijesti umjetnosti ili iz situacija društvene današnjice.
Antonija Blaće

Antonija Blaće

Drugačije, sofisticirane i korak ispred svog vremena kolekcije prepoznale su i brojne poznate dame, a mi smo kao potencijalno najbolje - izdvojili stylinge Anite Dujić, Antonije Blaće i zvijezde Instagrama Jelene Marinović.

Jelena Marinović

Jelena Marinović

Koja od njih je složila najbolju kombinaciju, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAAnita DujićAntonija BlaćeJelena Marinović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se