Traperice za proljeće 2018: IN su upečatljivi detalji, donosimo TOP 10!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2018.

69

Springfield traperice stižu u novom ruhu - cvjetni print, perlice i zanimljivi detalji oživjeli su vječni komad koji svi obožavamo

Ovog proljeća svoje klasične traperice pospremite na dno ormara, a mjesto ustupite novim komadima s upečatljivim detaljima. Želite li svojoj odjevnoj kombinaciji dati poseban pečat, posegnite za nekim od zanimljivih Springfield jeans komada koji će savršeno nadopuniti svaki dnevni i večernji look.

Osim već spomenutih otkačenih detalja, poput perlica ili izvezenog cvijeća, Springfield u ponudi ima i model s bočnim prugama koje su najveći hit ove sezone.

Springfield za proljeće 2018.

Springfield za proljeće 2018.

Springfield je u novoj jeans kolekciji naglasak stavio na nogavice. One su ovog proljeća podvrnute ili pak začinjene upečatljivim ukrasima i šarenim detaljima te rasporima i resicama.

Foto: Springfield

Foto: Springfield

Svoje nove omiljene traperice možete nositi uz jednostavne majice, košulje, veste ili trendi proljetne jakne – koji god komad izaberete nećete pogriješiti.


VIŠE O TEMAMAtrapericeSpringfieldženske trapericetraperice visokog strukatamne trapericetraperice sa izvezenim detaljima
Povezano