Traperice za one mekog srca: Jeste li čuli za baršunasti denim?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.09.2019.

0

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Traper s efektom baršuna pruža mekaniji izgled klasičnim denim siluetama, a dostupan je u ženskim i muškim modelima s potpisom Diesela

Jeste li čuli za baršunasti denim? Denim predstavlja nešto čvrsto, izdržljivo, dokje baršun na glasu kao nešto luksuzno, nježno i ugodno meko. Pa Dieselove najnovije traperice upravo su to - hibrid tvrdog i mekog. Trapera i baršuna.

Kombinacija dva materijala koja su u potpunoj suprotnosti jedan od drugog, a opet potpuno udobne za nošenje, dobro izgledaju i nezanemarivo vrlo su seksi. Jer u Dieselu je neočekivano  i kontradiktorno potpuno prihvatljivo i voljeno.

Baršun + denim

Baršun + denim

Uparivanjem trapera i baršuna (baršunaste obloge), Diesel je kreirao novu tkaninu koja je idealna tranzicija iz ljeta u jesen i zimu.

Traper s efektom baršuna pruža mekaniji izgled klasičnim denim siluetama, a dostupan je u ženskim i muškim modelima.

Novo iz Diesela

Novo iz Diesela

Ideja iza naziva "For Softies" je jednostavna: svi poznajemo osebujne karaktere  koji su snažni, opasni i čvrsti izvana, a istovremeno nježni i vrlo osjećajni iznutra. Ako netko izvana izgleda grubo i opasno ne znači da je loša i bezosjećajna osoba.

Vizuali kampanje prikazuju stereotipe i promoviraju  zavirivanje ispod površine. Stoga, ne sudite knjigu prema koricama.

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Dieselova jesenska Denim kampanja "For Softies" prikazuje individualce koji izgledaju "opasno" s teškim make-upom, tetovažama  i kožnim detaljima. Svaki model je prikazan sa svojom skrivenom nježnom osobnošću: s djetetom, plišanim medvjedićem, priborom za šivanje i glazbenim instrumentom.

Kampanja pokazuje kako opasno i nježno može jednostavno ići zajedno – baš kao i najnovije Dieselove traperice.

VIŠE O TEMAMAtrapericeDenimbaršunDieselženske traperice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se