Traper će obilježiti proljeće 2023, a ovo su ključni komadi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2023.

0

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Novi Dressy Straight, s prednjim džepovima, i Flare u svim svojim oblicima, bit će među najtraženijim streetstyle komadima za sezonu proljeće/ljeto 2023.

Traperice su puno više od samih plavih hlača. Traper označava mladost, avanturu, izdržljivost, autentičnost, svestranost, stil, osobnost, snagu, povijest i stručnost. No, ono što je najvažnije, u u novoj će sezoni u većini trgovina traper biti sinonim za modu. Tako i u Stradivariusu, koji predstavlja mnoštvo denim noviteta.

Beskonačne nijanse traper plave dominirat će ormarima ove sezone, iako će siluete ovog must-have komada biti vrlo raznolike. Stradivarius predstavlja nove i neodoljive krojeve, a pojavljuju se i drugi iznova izmišljeni klasici i neka nova izdanja.

Skater Fit je širok i opušten stil, s čisto urbanim karakterom, ali to ne znači da pomiče Skinny Fit sa ”trona”. Novi Dressy Straight, s prednjim džepovima, i Flare u svim svojim oblicima, biti će također među najtraženijim streetstyle komadima.

Stradivarius

Stradivarius

Ne zaboravimo Straight Wide u vintage stilu niti Mom Fit s iznošenim efektom, dva osnovna modela koja je lako kombinirati uz svaki look.


VIŠE O TEMAMAtrapericejeansdenimStradivariustraper košulježenske traperice
Povezano